Vírus Protokoll


Vírus protokoll


Megjelentek az újranyitás szabályai:


Tudtad, hogy szükséged lesz vírusprotokollra és oktatásra is? Nálunk beszerezheted a szükséges szakhatósági dokumentumokat online, azonnal letölthető hiteles formában! 

A 852/2004 EK EUROPA PARLAMENTI RENDELET alapján, minden élelmiszer-ipari vállalkozásnak rendelkeznie kell, belső önellenőrzési rendszerrel, protokollal, annak érdekében, hogy a vállalkozás vezetője garantálja az általa élőálított élelmiszer biztonságát higiéniai szempontból.

Ez minden élelmiszer-ipari vállakozóra vonatkozik: étterem, előállító üzem, kereskedelem vagy kiszállítással foglalkozó cég.

Ha forgalmaz csomagolt vagy csomagolatlan élelmiszert, akkor kötelezően ki kell dolgoznia, a vírus helyzetben alkalmazandó hihgiéniai protokoll-t.

Alap esetben elegendő a HACCP rendszer, amely tartalmazza azokat a kritikus pontokat, amelyek beszennyezhetik az élelmiszert.

Jelenleg a COVID-19 kapcsán az élelmiszer-ipari vállakozóknak rendelkezniük kell egy úgy nevezett rendkívűli vírus helyzetben alkalmazandó higiéniai protokollal, amelyben a cég vezetése és az alkalmazottak számára a cég tevékenysége alapján meg vannak határova azok a szabályok, amelyeket alkalmazni kell a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

A protokoll tartalmát dokumentáltan mindenkinek el kell sajátítani oktatás keretén belül.

Annak érdekében, hogy segítsük a munkáltatóknak csökkenteni a rájuk nehezedő terheket, lehetővé tettük számukra, hogy könnyedén, online elkészíthessék a dokumentációt és megszervezhessék az oktatást is.






Az online oktatás előnyei



Korszerű
Többször megoldható a teszt elégtelen esetén
Könnyen érthető és elérhető tananyag



Hatékony 
Nincs időponthoz vagy helyszinhez kötve
Akár otthon vagy utazás közben is meghallgatható
Költség kímélő



Egyéni
Egyénileg végezhető
Nem szügséges a teljes személyzetet összehívni



Jogkövető
Tökéletesen megfelel a jogszabályi előírásoknak
Minden munkatárs oktatása megtörténik időben, még a munkába állás előtt


Tovább az árakhoz!